غذای امروز یک غذای ساده است ولی با توجه به مواد موجود در یخچال و کابینت درست شده و برای مواقعی است که زمان مهمتر از هر عامل دیگری برای ما اهمیت دارد.البته که دستوراتی که ارائه میشه همه ی جوانب اون مانند سالم بودن داشتن تکنیک آشپزی و طعم سازی و خوشمزه بودن وجود دارد.ایده ی این غذا بر میگرده به مواقعی که ما حبوبات را در زودپز میپزیم و بعد از پخت مقداری از آب باقی مانده و برای استفاده در غذای مورد نظر زیاد است و مقدار قابل توجهی از آنرا نیاز نداریم،خوب در آشپزخانه ما رسم بر این است که با مقداری تغییر آنرا به استاک (Stock)سبزیجات تبدیل کرده و از آن برای پخت سوپ ها و غذاها و سس های بر پایه ی سبزیجات استفاده میکنیم،در مواقعی که وقت کافی برای درست کردن استاک نداریم آنرا به دمای محیط رسانده و در ظرف مناسب فریز میکنیم. سوپ امروز ما هم از آب لوبیا است که از تبدیل شدن به یه استاک خوشمزه محروم شده اما حالا در کمتر از 15 دقیقه به یک سوپ خوشمزه و فوری تبدیل میشود.
مواد مورد نیاز برای این سوپ که به روش لوشف هست عبارتند از :
آب حبوبات 500میل
ادویه مورد علاقه 20 گرم
جو 2سر پرک 50گرم
رب گوجه فرنگی 20گرم
روغن 20 گرم
جعفری تازه 30 گرم
اویشن سابیده نشده 10گرم
گرد غوره 15گرم
فلفل سیاه 10گرم
نمک 10گرم
شما هر مواد دیگری که سازگاری با این سوپ داشته باشد نیز می توانید به دلخواه اضافه کنید اما ما با توجه به مواد موجود در قفسه های آشپزخانه ی خودم این دستور را خدمت شما ارائه میدهم و مطلب مهم دیگر اینکه من هنگام پخت لوبیا هیچ چاشنی به آن نزدم و مقدار ادویه و نمک با توجه به این نکته است اما اگر شما در هنگام پخت موادی اضافه کرده اید حتما با چشیدن سوپ در هنگام پختن به طعم مورد نظر برسید و به قول سرآشپز بزرگ گوردون رمزی در هر مرحله مواد رو بچشید و همه چیز را بچشید و تست کنید.
در ابتدای کار اگر آب حبوبات به طور کامل یخ زده است آنرا یخ زدایی کرده و کنار میگذاریم.روغن را در ظرف مورد استفاده ریخته و اویشن سابیده نشده را به آن اضافه کرده و 1 دقیقه تفت میدهیم بوی اویشن که به مشام رسید رب را به روغن اضافه کرده و تفت میدهیم وقتی که رب رنگ پس داد آب حبوبات را به درون ظرف ریخته و ما بقی ادویه های ذکر شده را نیز به سوپ خودمون اضافه میکنیم.اجازه میدهیم تا مایع ما شروع به زدن حباب های ریز کند(simmer) در این زمان نوبت اضافه کردن جو است.بعد از این مرحله زیر شعله را کم کرده و سوپ خود را هم زده تا ته نگیرد و جو شروع به دادن لعاب کند.بعد از گذشت 5 دقیقه سوپ را چشیده و اگر نیاز به اضافه کردن طعم دهنده ای داشت انرا به سوپ افزوده و زیر شعله را خاموش میکنیم و جعفری خورد شده را درون سوپ ریخته و هم میزنیم. تمام شد شما به همین سادگی یک سوپ خوشمزه و فوری درست کردید. من بنا به سلیقه مقداری گرد غوره نیز در اخر کار به سوپ افزودم.امیدوارم درست کنید و لذت ببرید و اگر مشکلی داشتید حتما من را در جریان بگذارید خوشحال میشوم با شما در ارتباط باشم.
[contact-form-7 id=”552″ title=”فرم نظرات برای پست ها”]