فهرست عناوین مقاله
محصولات
مقالات
فروشگاه و آکادمی لوشف

من میلاد رشیدی حمید هستم مهم نیست چند ساله آشپزی میکنم ولی مدت خیلی کوتاهی است.این مدت کم دلیل بر بی تجربی من نیست هرچند که میدانم علم پایان ندارد و من اول راه هستم.تحصیلات دانشگاهی من در رشته مدیریت صنعتی بوده در مقطع کارشناسی.من به دلیل علایق بچگی و پیشینه خانوادگی به سمت آشپزی کشیده شدم واز اونجا که دوست داشتم همه چیز رو اکادمیک یاد بگیرم ،از طرفی با تجربه نا خوشایند بدون علم بودن سیستم اموزش عالی از دانشگاه فارق التحصیل شده بودم مثل همه به سمت آموزشگاه های ازاد رفتم. بعد از چندین کلاس و گرفتن مدرک های جورواجور متوجه شدم که در این آموزشگاه ها هم خبری از اون چیزی که من دنبالش بودم نیست تصمیم گرفتم به سراغ منابع اصلی آشپزی برم و اون چیزی نبود جز مسترکلاس های آشپزهای بزرگ دنیا که به نظرم بهترین منبع برای شروع آموزش بود. بعد از تهیه و تماشای چند باره اون کلاس ها و یاد داشت کردن کلی سوال به سمت خرید چند کتاب مرجع رفتم و شروع به مطالعه کردم.پس اگر نکته و تکنیکی هست از روی اصول بوده و رسپی هایه ارائه شده هم از روی کتاب بوده و از شف های برتر دنیای آشپزی.این توضیحات برای آشنایی شما با من بود حالا  دلیل هدف من از ایجاد این سایت چه بود ؟وقتی مثل من با افراد شف نما و استاد نما برخورد کردید اطلاعات  لازم را داشته باشید و جلوی این فیک شف ها حرفی برای گفتن داشته باشید و دیگر اینکه اگر به اموزشگاه رفتید بتوانید با مقایسه آموزش دهنده با افراد برتر در این زمینه تصمیم درست را اتخاذ کنید و در اخر اینکه هدفم از ایجاد سایت انتقال دانشم با دیگران است و انتظار دارم اگر جایی اشتباهی است و فردی دانش بالاتری دارد به من بیاموزد. پس 2تا نکته اینکه شما الان منو میشناسید و میدونید پشت مطالب سایت چه کسی است و هدفش چیست و اینکه من به دلیل خراب نشدن وجهه و رزومه خودم حرفی ناخردمندانه و از روی بی فکری نمیزنم و همه دستورات و آموزش ها کامل بوده و هدف من از ارائه رسپی این است که شما دقیقا همان تیستی را تجربه کنید که من تجربه کردم یعنی دستورات به صورت کامل بوده و مواد تشکیل دهنده ی اون دستور جایگزین ندارند مگر مواقعی که ذکر کنم.

و در اخر اینکه هر مقاله در این سایت یه تحقیق بوده و شامل اشتباهاتی است ولی تا زمان نگارش و انتشار ایینه ای از تفکرات من در این زمینه بوده است

https://www.e-estekhdam.com/panel/quizzes/result/c7837bbc428848f

 

درباره‌ی من

بنده با توجه به سابقه خانوادگی موجود در زمینه غذا علاقمند و پیگیر این رشته بودم و از سال 94 به صورت حرفه ای وارد این زمینه شدم و با راهنمایی های یکی از شف های بزرگ آلمان به گذراندن دوره های مختلف آشپزی ملل پرداختم و از همان زمان مشغول به فعالیت شدم که در کنار جنبه علمی از نظر عملی نیز دارای تخصص شوم. در حال حاظر هم همچنان در راستای بالا بردن علم خود مشغول هستم و به راه اندازی سایت آشپزی لوشف پرداختم تا تجربیات خودم رو در اختیار علاقمندان بزارم

سوابق شغلی

  • سر آشپز
     رستوران کوبان
     از اردیبهشت ۱۳۹۵ تا بهمن ۱۳۹۶

  • سر آشپز و ایده پرداز
     رستوران ایتالیایی لوشف
     از دی ۱۳۹۷ تا آذر ۱۳۹۸

  • سر آشپز و مشاور
     کافه نعناع
     از دی ۱۳۹۷ تا خرداد ۱۳۹۸

    ارائه سس های به روز
    جدید ترین پاستاهای اصیل ایتالیایی
    اولین سرو پنینی ایتالیایی با مواد اولیه مرغوب و بر پایه رسپی اورجینال

  • راه انداز لاین صبحانه
     کافه کاراکو اصفهان
     از آذر ۱۳۹۸ تا دی ۱۳۹۸

    راه اندازی لاین صبحانه و میان وعده های کافه کاراکو اصفهان با ایتم های فرنگی روز به همراه گارنیش های مدرن

  • راه انداز لاین صبحانه و شام
     خانه بازی اصفهان
     از آذر ۱۳۹۸ تا بهمن ۱۳۹۸

    راه اندازی و مشاوره در زمینه لاین صبحانه و شام در کافه گیم اصفهان با ایتم های فست فودی

  • مشاوره و سر آشپز
     مجموعه غذایی پالیذ
     از تیر ۱۳۹۹ تا شهریور ۱۳۹۹

    راه اندازی لاین فست فود مجموعه غذایی پالیذ که به صورت بیرون بر فعالیت داشت

  • سرآشپز
     کافه نعناع
     از مهر ۱۳۹۹ تا بهمن ۱۳۹۹

    سر آشپز کافه نعناع . آموزش پرسنل و اضافه کردن منوی جدید برای کافه

  • راه انداز و سر آشپز
     ساندویچ تایم
     از اسفند ۱۳۹۹ تا بهمن ۱۴۰۰

    راه اندازی یک استریت فود با غذاهای از ملل مختلف به سبک take away

  • سر آشپز و ایده پرداز
     پیچینه برگر
     از اسفند ۱۴۰۰ تا آبان ۱۴۰۱

  • سرآشپز و مشاور
     مجموعه غذایی قلعه
     از بهمن ۱۴۰۱ تا اردیبهشت ۱۴۰۲

    به روز ترین منوی فرنگی در مجموعه غذایی را راه اندازی کردیم با یک سیستم مدیریت مواد دور ریز مجموعه را به صفر رساندیم و قیمت مناسب در بالا ترین کیفیت را ارائه کردیم

  • سر آشپز
     کافه بوکاف
     از مهر ۱۳۹۸ تا بهمن ۱۳۹۸

    مدیر قسمت غدا و سر آشپز کافه بوکاف. ارائه غذاهای کافه ای و صبحانه ها با گارنیش مدرن و خلاقانه

  • سرآشپز
     رستوران ایتالیایی ساتیوا
     از شهریور ۱۳۹۷ تا آذر ۱۳۹۷

    منوی به روز همراه با اجرای شو برای سرو غذا

مهارت‌ها

  • آشپزی درجه 2
  • آشپزی درجه 1
  • آشپزی ملل
  • مسترشف نوبل آلمان
  • نویسنده و صاحب امتیاز سایت لوشف
  • پخت انواع غذاهای فرانسوی
  • پخت انواع غذاهای ایتالیایی
  • پخت انواع غذاهای عربی
  • پخت انواع غذاهای مدیترانه
  • آموزش
  • پاستای دست ساز
  • استیک
  • سوپ های فرنگی

سوابق تحصیلی

  • مدیریت صنعتی
     پیام نور
     از ۱۳۸۶ تا ۱۳۹۰

  • درجه 1 فنی حرفه ای
     سازمان فنی حرفه ای
     از ۱۳۹۸ تا ۱۳۹۸

زبان‌های مسلط

  • انگلیسی (مبتدی)
شف میلاد رشیدی حمید
لوشف میلاد رشیدی حمید