رامن یک نوع غذای سریع السیر و محبوب در آسیا است. این غذا در اصل یک نوع نودل (رشته) ژاپنی است که در آب پخته میشود و معمولاً با مرغ، گوشت گوسفند، ماهی، یا گوشت گوساله سرو میشود. این غذا معمولاً با یک سوپ مرغ یا ماهی تهیه میشود و میتواند با تخم مرغ، هویج، فلفل دلمه، نخود فرنگی، قارچ، سبزیجات و سایر مواد افزودنی تزئین شود.
ریشه تاریخی آن به ژاپن برمیگردد، اما این غذا در طول سالیان گذشته در سراسر جهان شناخته شده و محبوب شده است. در ابتدا، به عنوان یک غذای خیابانی ارزانقیمت در ژاپن معرفی شد، اما در حال حاضر به عنوان یک غذای پرطرفدار و معتبر در سراسر جهان شناخته میشود.
برای تهیه رامن در خانه، شما میتوانید از رشتههای رامن آماده استفاده کنید و آنها را در آب جوش با مواد دلخواهتان پخته و سپس با سوپ رامن سرو کنید. برای تهیه سوپ رامن، شما میتوانید از مرغ یا ماهی، سبزیجات، نمک، فلفل، سویا سس و سایر افزودنیها استفاده کنید. همچنین، برای تزئین هم میتوانید از تخم مرغ، هویج، فلفل دلمه، نخود فرنگی و سبزیجات استفاده کنید.
حالا که تاریخچه رامن را تا حدودی متوجه شدیم بریم سر داستان رامن در آشپزی من. با توجه به اینکه مخاطب غذایی افرادی که در کافه مشغول هستند تا حدود زیادی نوجوانان هستند و در چند سال گذشته فرهنگ شرق با موسیقی کی پاپ و این مسائل و غذاهای رنگ رنگی تاثیر زیادی بر تفکر قالب نوجوانان گداشه است. به همین منظور چند سالی هست که پای غذاهای شرقی به منوی کافه ها و رستوران های شهر باز شده و مخاطب اصلی هم نسل جدید تر میباشد.
رامن هم که غذایی ساده هست و به خاطر خوشمزگی زیادش طرفدارای بیشتری به خودش جذب کرد.البته روش های زیادی برای درست کردن آن وجود داره و هر کسی تاچ خودش رو بر روی اون قرار میدهد.
روش من برای درست کردن رامن از طعم دار کردن مرغ شروع میشود بعد یه استاک خوشمزه و بدون نمک از مرغ یا ماهی برای آب یا سوپ نودل. علاقع من به سیب زمینی و قارچ رو هم در رامن نشان دادم و از اونها استفاده کردم و کلا از لحاظ اصولی برای تکمیل ارزش غذایی رامن هم نیاز بود. استفاده از سبزی تازه از جعفری تازه ریحان یا مقداری نعناع هم قافل نشدم. تخم مرغ رو هم به صورت پوچ ایگ یا آب پز قرار میدم و این ترکیب با داششتن مقداری ادویه و مقداری سس سویا به کمال میرسد.