غذای امروز یه غذای بسیار خوشمزه هست که حدود 2 سال پیش درست کردم و امروز دارم دستور این غذا رو در سایت قرار میدم. یک پاستای سبک و با طعمی متفاوت که واقعا اشتها بر انگیزه.در این دستور من از پاستای تازه استفاده کردم که دستورشو در این پست برای شما قرار دادم و شما هم سعی کنید از این دستور استفاده کنید تا لذت خوردن یک غذای خوشمزه با پاستای تازه را داشته باشید.
مواد لازم برای پاستا به همراه سس گوجه لیمویی:
پاستای تازه | 200 گرم |
فیله ی مرغ | 180 گرم |
لیمو ترش | 1 عدد بزرگ |
گوجه | 200 گرم |
پیاز | 100 گرم |
سیر | 30 گرم |
پیازچه | 50 گرم |
روغن زیتون | 20 گرم |
کره | 20 گرم |
اویشن | 5 گرم |
نمک | 10 گرم |
فلفل سیاه | 10 گرم |
در ابتدا من فیله مرغ را به همراه نمک و فلفل و روغن زیتون طعم دار کرده ام و استراحت داده ام.در ماهییتابه مورد نظر روغن زیتون و کره را ریخته و بعد از گرم شدن پیاز ها را اضافه کرده و تا پختن پیاز ها که حدودا 3 دقیقه زمان میبرد صبر میکنیم حال نوبت اضافه کردن گوجه است و بعد از آن نمک فلفل و اویشن و سیر را به مواد اضافه کرده و منتظر میشویم تا 80 درصد آب گوجه برچیده شود :) حال نوبت اضافه کردن پیازچه و بعد از یه تفت کوچک زست لیمو و در اخر پاستاهای تازه را به آنها اضافه میکنیم و بعد از 2 دقیقه شعله را خاموش کرده و آب لیمو را بر روی پاستای خود اضافه میکنیم . همانطور که در فیلم هم مشاهده میکنید در میانه پخت فیله ها را پخته و اماده ی سرو میکنیم. واقعا این یکی از بهترین دستوراتی است که من برای پاستا استفاده میکنم و امیدوارم شما هم به اندازه من لذت ببرید.