در پست امروز در باره استفاده از ادویه جات و انواع هربز ها صحبت میکنیم و به عنوان کسایی که برای غذایی که درست میکنن ارزش قائل هستن همیشه دغدغه استقاده از بهترین و با کیفیت ترین طعم دهنده ها و مواد اولیه را داریم. در باره استفاده از ادویه جات حساسیت بیشتری وجود دارد چون کیفیت ان تاثیر زیادی بر طعم نهایی محصول ما دارد. همیشه هم اعتقاد من این بوده است که استفاده از ادویه های ترکیبی اماده که معلوم نیست با چه میزان دوز از مواد تشکیل دهنده درست شده یا چه زمانی اسیاب شده یا کیفیت مواد اولیه در چه حدی بوده است. بنابراین تا حد امکان ادویه ها را خودم تهیه میکردم و ترکیب استاندارد را بر اساس نیاز خودم درست میکردم. در باره بسیاری از موادی که به وفور در اطراف ما یافت میشود نیز سیاستم بر این بوده که خودم دست به تهیه آن بزنم نمونش همین پودر چیلی.چیزی که زیاده دربازار فلفل های خوشرنگ و خوشگل. اینکه تصمیم بگیرید بهترین فلفل هارو بگیرید یا فلفل های مقداری مانده رو ارزون تر بگیرید تصمیم شخصی خودتون است اما من گزینه اول رو انجام دادم.کار بسیار لذت بخشی است که گفتن ندارد باید تجربه کنید دقیقا مثل مادر بزرگ های قدیم که انجام میدادند.
شروع کار را من به این روش انجام دادم که اول فلفل ها رو شستم ،فلفل های خراب یا اون قسمت هایی که زدگی داشت رو جدا کردم و با دستمال تمیز خشک کردم در سینی به صورتی که فلفل ها روی هم نباشند قرار دادم وروی فر که حرارتی 120 درجه داشت قرار دادم،فقط این حرارت غیر مستقیم بود واز قسمت پایین به فلفل ها میرسید و اینکه 5 روز صبر کردم تو این مدت فقط روزی یک بار فلفل ها را از اینرو به اونرو میکردم. حالا چرا بر روی فر؟ اولا که فصل زمستان هست و افتاب قدرت کافی نداره دوما رظوبت هوا به شدت زیاده و در اخر با این الودگی هوا و وجود انواع حشرات موزی موجود ترجیح میدم به بهداشتی ترین روش موجود این کارو انجام بدم. در مرحله اخر کار کلاهک بالایی فلفل ها رو جدا کردم و در اسیاب ریختم و تمام.البته من نیاز به مصرف چیلی داشتم ولی شما بعد از خشک کردن به مقدار نیاز اسیاب کنید.فقط اینکه پودر فلفلتون خیلی تنده و اینکه از 1 کیلو فلفل احتمالا 200 گرم پودر به دست میاد و مثل همیشه میگم لطفا تجربیات خودتون را با من اشتراک بگذارید مخصوصا الان که امار روزانه ما از مرز 9هزار نفر گذشته من خیلی خوشحال میشم از تجربیات شما استفاده کنم