نیمرو یا املت مسئله این است؟!
خوب دیگه ساده تر و پیچیده تر از این مطلب نبود بخوام بیام بگم ;)
حتما برای همه ی ما پیش اومده که در کتاب ها و دستورات اشپزی یا منوی رستوران ها و کافه ها با واژهایی مثل نیمرو ، اسکرمبل ، املت بر خورد داشتیم و در بعضی اوقات دچار گیج شدن و سر در گمی ما میشود که از یه تخم مرغ ساده چه مشتقات زیادی حاصل میشه. خوب به صورت ساده و خلاصه بخواب بگم اینجوریه که:
1.نیمرو:نیمرو یا سان رایز که در منوی های مختلف دیده میشود به سرخ کردن تخم مرغ در نوعی چربی که شامل کره و انواع روغن های خوراکی است میشود قوانین مهم در نیمرو این است که زرده تخم مرغ سالم باشد و تا حد امکان زرده در میان سفیده باشد تمام.
2.اسکرمبل: همون نیمرو است با این تفاوت که تخم مرغ هم زده میشود و زرده و سفیده مخلوط میشوند و در چربی مورد نظر سرخ میشود.
3.املت:املت نیز همون اسکرمبل است و شما به تخم مرغ همزده هر نوع ماده ای اعم از انواع گوشت سبزیجات و مواد دیگر اضافه کنید املت میشود.
یه ضرب المثلی هست که میگه :وقتی خاگینه کُلُفته بزارید عمه بوخوفته موقع گریه و زاری برید عمه رو بیارید
حالا عزیزان من اگر بگید خاگینه جزو کدوم دسته است جایزه دارید :)
[contact-form-7 id=”552″ title=”فرم نظرات برای پست ها”]