دیگه نوبتی هم باشه نوبت یه میان وعده ی خوشمزه برای عاشقان سیب زمینی هست.غذای امروز رو من با فر درست میکنم ولی با کمی خلاقیت خیلی راحت میشود بدون فر نیز درست کرد.نکته ی خاص این غذا استفاده از مقدار کم روغن نسبت به روش سرخ کردن (deep frying)هست و به همین دلیل توصیه میکنم از روغن های سالم و با کیفیت استفاده کنید.اگرمی خواهید در کافه یا رستوران خود این غذا را اماده کنید بهترین روش اماده سازی روزانه میباشد.
مواد مورد نیاز برای سیب زمینی در فر :
سیب زمینی 600 گرم
پیاز 100 گرم
قارچ 100 گرم
فلفل دلمه ای 50 گرم
پنیر پیتزا 150 گرم
اویشن سابیده نشده 20 گرم
پاپریکا 15 گرم
فلفل سیاه 20 گرم
روغن کنجد 30 گرم
ادویه مورد علاقه برای سیب زمینی 15 گرم
بعد از شستن سیب زمینی ها اگر دوست دارید سیب زمینی ها را با پوست درست کنید حتما با یک برس کامل روی سیب زمینی ها را بشورید.اگر سیب زمینی های درشتی دارید آنها را به گونه ای که در عکس میبینید برش زده و به مدت 30 دقیقه در آب سرد قرار دهید و بعد از این مدت حتما به طور کامل آنها را خشک کنید.ته ظرف فر را کاغذ فر گذاشته ومقداری چرب کنید بعد مقدار پیاز گفته شده را به صورت حلقه های نازک برش زده و در کف قالب بچینید.سیب زمینی های خشک شده را در ظرفی به تمام روغنی که گفته شد آغشته گرده و تمام ادویه های مورد نیاز را به غیر از اویشن و پاپریکا را با هم مخلوط کرده به سیب زمینی ها اضافه کرده جوری که همه سیب زمینی ها ادویه داشته باشند. حالا در این مرحله سیب زمینی ها را به صورت یک نواخت در قالب فر ریخته و قارچ و فلفل دلمه ها ی خورد شده را نیز به انها اضافه میکنیم فر را در دمای 200 درجه گذاشته و 50 دقیقه زمان پخت میدهیم.بعد از اتمام 50 دقیقه ظرف را از فر در اورده اویشن و پاپریکا را اضافه کرده و پنیر پیتزا را هم بر روی سطح مواد میریزیم و دوباره تا زمانی که پنیر ما کاملا اب شود در فر قرار میدهیم.
امیدوارم در روزهای خوشی که در کنار خانواده هستید درست کنید و لذت ببرید.
[contact-form-7 id=”552″ title=”فرم نظرات برای پست ها”]