در خصوص املت چند پست مفید داشتیم و می توانید املت با رب گوجه فرنگی را اینجا ، املت همراه سیب زمینی را در این پست و آموزش املت قارچ و تخم مرغ که یکی از بهترین املت ها برای شروع روز است را در اینجا و تفاوت املت با نیمرو را در این پست بخوانید.دستور املت امروز هم واقعا می تونه شما رو شگفت زده کنه و شما رو در چشم افرادی که این املت را برای آنها درست میکنید فردی حرفه ای جلوه بدهد.در واقع طعم سازی رو ما امروز از سبزیجات خوش عطرمون میگیریم و ترکیب فوق العاده ای که تشکیل میدهند.
مواد تشکیل دهنده املت جادویی شامل :
تخم مرغ | 4 عدد |
پنیر ورقه ای | 2 عدد |
جعفری تازه | 30 گرم |
ریحان تازه | 30 گرم |
قارچ | 100 گرم |
فلفل دلمه رنگی | 50 گرم |
پاپریکا | 15 گرم |
فلفل سیاه | 10 گرم |
نمک | 12 گرم |
کره+روغن | 15+20 گرم |
گوجه | 20 گرم |
زرد چوبه | 5 گرم |
برای شروع کار ترکیب روغن و کره را در تابه ریخته و شعله گاز را بر روی متوسط قرار میدهیم فلفل دلمه ای چند رنگ را دایس خورد کرده به تابه اضافه میکنیم بعد از تغییر در رنگ فلفل ها که حدودا 4 دقیقه زمان میبرد نوبت اضافه کردن قارچ است در این زمان که قارچ ها در حال تقت خوردن هستند ما تمام ادویه ها را اضافه میکنیم و حدود 4 دقیقه از پخت قارچ که گذشت گوجه(به علت دیر هضم بودن پوست گوجه و بهتر شدن نتیجه نهایی من ترجیح میدهم گوجه بلانچ و پوست آن گرفته شود) را اضافه میکنیم و مقداری که آب انداخت تخم مرغ ها را شکسته و در تابه میریزیم ،همانطور که در عکس مشاهده میکنید برای زیبا تر شدن کار من مواد تفت داده شده را به کناره های تابه انتقال داده ام و تخم مرغ را در وسط تابه،شما هم اگر مایل بودید می توانید از ااین روش استفاده کنید. وقتی که تخم مرغ ها به پخت مناسب رسید 2 ورق پنیر را برروی تخم مرغ ها گذاشته و ریحان و جعفری خورد شده را نیز بر روی سبزیجات ریخته درب تابه را قرار داده و حال شعله را خاموش میکنیم وبعد از 3 دقیقه املت جادویی را سرو میکنیم. عطر طعم ریحان و جعفری چنان بر املت شما تاثیر می گذارد که نتیجه ی کار باور کردنی نیست.این ترکیب بی نظیر را دست کاری نکیند تا بتوانید نتیجه ی کار را مانند من تجربه نمایید. امیدوارم در صحت و سلامت کامل در شادی های خود این دستور جادویی را درست کنید و لذت ببرید.