تعداد سوپ های اسم و رسم دار در آشپزی به حدی زیاد است که اگر هر روز بخواهیم یکی از آنها را درست کنیم و میل کنیم شاید تا چندین ماه سوپ تکراری نداشته باشیم حالا سوپ های من دراوردی هم بخواهیم اضافه کنیم که دیگه با تنوع زیادی روبه رو خواهیم شد با همه نمیدانم چرا ما اینقدر علاقه به سوپ سفید پیدا کرده ایم و در اکثر مواقع این سوپ را درست میکنیم به هر حال با توجه به درخواست عزیزانی که علاقمند بودن دستور این سوپ را داشته باشند تصمیم گرفتم در این پست آموزش این سوپ خوشمزه برای شما قرار بدهم
مواد لازم برای درست کردن سوپ سفید :
مرغ پخته شده | 200 گرم |
آب مرغ | 300 گرم |
هویج | 100 گرم |
پیاز | 150 گرم |
قارچ | 100 گرم |
ادویه سوپ | 20 گرم |
نمک | 10 گرم |
شیر | 400 گرم |
خامه | 100 گرم |
جعفری | 30 گرم |
جو پرک | 100 گرم |
وقتی مرغ را به روشی که در این پست گفتم پختید و ریش کردید کنار گذاشته و ظرف بزرگی که برای پخت سوپ در نظر گرفتیم ابتدا پیاز را دایس کرده و در 20 گرم روغن تقت میدهیم مرغ و قارچ ها را به هر صورتی که دوست دارید برش داده و به پیاز اضافه کنید و با حرارت بالا بپزید در این مرحله هویچ را که به صورت دایس ریز برش زده ایم را به مواد اضافه کرده و تا موقعی که هویچ نیم پز شود ادامه میدهیم الان نوبت اضافه کردن آب مرغ است و بعد از اینکه آب مرغ به جوش آمد جو های پرک را به مواد سوپ اضافه میکنیم بعد از گذشت نیم ساعت شیر را در ظرف دیگری به جوش می آوریم و به مواد اصلی اضافه میکنیم(اگر شیر را در دمای محیط یا خنک به سوپ گرم اضافه کنیم شیر میبرد)بعد از گذشت 10 دقیقه شعله را خاموش کرده خامه و جعفری را اضافه میکنیم. به علت آنکه مرغ ما از قبل پخته شده و طعم دار است و آب مرغ نیز حاوی نمک و ادویه است در اخر کار سوپ را چشیده و اگر نیاز به چاشنی داشت به آن اضافه میکنیم. میزان شلی و سفتی سوپ شما کاملا سلیقه ای است و به هر میزان که دوست دارید تنظیم کنید. اگر که مرغ را از قبل نپخته بودید مدت زمان پخت مقداری بیشتر از این روشی است که من خدمت شما عرض کردم.